Луцький «яєчний хуліган» – член «Слов'янської гвардії»?

Луцький «яєчний хуліган» – член «Слов'янської гвардії»?
Ймовірно, юнак із Запоріжжя, який розбив яйце на плечі Президента Польщі Броніслава Коморовського, - член організації «Слов'янська гвардії».

Про це пише УНН з посиланням на джерела в обласному управлінні МВС.

Офіційно цієї інформації ні в міліції, ні в організації не підтвердили.

Нагадаємо, після богослужіння за душі загиблих під час Волинської трагедії Броніслав Коморовський вийшов поспілкуватися з людьми. До нього підійшов хлопчина і роздушив яйце у нього на плечі.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: "ЯЄЧНИЙ ТЕРАКТ" В ЛУЦЬКУ

Начальник управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук повідомив, що правоохоронці допитали хлопця та відпустили його.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так це Володимир Рогов, є такий у Запоріжжі. Мабуть визнання захотілося йому та в такий спосіб вирішив набути популярності.
Відповісти
А прапор- це ж синьо-біло- червоні кольори = суміш ПР + КПУ :)))))
Відповісти
Рогов...пусть вообще молчит о какой-то общественной деятельности. Посмотреть хоть на это - просто политическая продажность. Стыдно, что он из годной организации сделал..
Відповісти
провокація від ПР, яка провалом вийшла... і все.
Відповісти
бунт, какая тут вообще провокация от ПР...ты хоть по узнавай вообще, что из себя Рогов этот представляет. Вот видно, что просто решил из общественной организации сделать себе хороший способ заработка. Да и работает он сейчас на Украинский выбор, говорят
Відповісти
Я так понимаю, что у Рогова и в Запорожье должен быть спонсор хороший. Как бы не удивляло, но вот Черняку было бы выгодно реально так подставить наше СБУ, кучу людей, которые организовывали встречу, да и самого Рогова со временем. Да еще и показал, какие идиоты в его родном городе бывают, как он вертит всем легко
Відповісти
Рогов - це 21 річний повний КРЕТИН. Іншої оцінки не заслуговує! Людина ніби повнолітня, але БЕЗВІДПОВІДАЬНА і вже ПРОДАЖНА! ПОГАНЕ У НЬОГО МАЙБУТНЄ! Ну не буду більше про цього ідіота, але мене здивувала НЕПРОФЕСІЙНІСТЬ ОХОРОНИ і нашої міліції, у яких на очах все це було!!! НЕМАЄ У ЦИХ ХЛОПЦІВ ВІПОВІДНОЇ РЕАКЦІЇ! ЗА десяті долі секунди можна було зробити перехват і цього ІДІОТА СКРУТИТИ !!!
Відповісти
Останні новини
Луцький «яєчний хуліган» – член «Слов'янської гвардії»?
15 липень, 2013, 12:28